Kim Cattrall i «Sex and the city»

Bekrefter erstatter

Innspillingen av oppfølgeren til «Sex and the City» er i gang, men gjenforeningen blir uten skuespiller Kim Cattrall, som spilte Samantha i serien. Nå er en erstatter funnet.

OPPFØLGER: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon skal alle være med i oppfølgeren til «Sex and the city». En nykommer er også bekreftet i en av hovedrollene. Foto: NTB
OPPFØLGER: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon skal alle være med i oppfølgeren til «Sex and the city». En nykommer er også bekreftet i en av hovedrollene. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Snart kan seerne igjen få et gjensyn med rollefigurene fra komedien «Sex and the city» - 17 år etter seriens slutt. På nyåret ble det kjent at serien får en oppfølger, og navnet blir «And just like that».

Den nye serien vil ta for seg reisen til rollefigurene Carrie, Miranda og Charlotte fra «den kompliserte virkeligheten og vennskapet deres i 30-åra, til en enda mer komplisert hverdag i 50-åra», skriver Deadline.

Flere av de kjente skuespillerne er tilbake i rollene i oppfølgeren, blant dem Sarah Jessica Parker, Kristin Davis og Cynthia Nixon.

En som derimot ikke returnerer til rollen er Kim Cattrall i rollen som Samantha. Tidligere i år ble det første bildet fra oppfølgeren sluppet, og da uten at Cattrall var med på bildet.

- Funnet erstatter

I forrige uke la Sarah Jessica Parker ut et bilde på Instagram der hun sto med Davis og Nixon. Et nytt ansikt var også på bildet, og det var skuespiller Nicole Ari Parker, kjent fra blant annet «Boogie Nights».

Det har ført til mange spekulasjoner om at det er nettopp Nicole Parker som skal erstatte Kim Cattrall i rollen som Samantha. Nå skriver flere medier, deriblant CNN og The Guardian at det er bekreftet at Parker skal erstatte Kim Cattrall i oppfølgeren. Dermed blir hun det fjerde medlemmet av jentegruppa fra New York.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.