Bekrefter forholdet til Elin

- Jo da, Elin og jeg har det veldig fint sammen, forteller Espen Lind.

For første gang bekrefter dermed superstjernen sitt kjærlighetsforhold til TV2s populære værdame Elin Tvedt. Når og hvordan de fant hverandre vil ikke Espen ut med.

- Men vi har vært i lag noen måneder, sier popartisten, som ser svært lykkelig ut.
Ryktene om millenniumsforlovelse, samboerskap og at Elin skal være gravid, avviser imidlertid Espen Lind med et stort smil.

- Folk tror så mye rart. Gud vet hvor de får det fra. Noen har til og med påstått at jeg er homse, sier Espen.

Det kom som en bombe da det i høst ble kjent at Elin Tvedt (26) og Espen Lind (28) var kjærester. Elin brøt i oktober ut av et samboerskap med Bodø-gutten Øyvind Hagen (27). Espen har vært knyttet til en rekke kjendisdamer, som vokalisten Stella Getz, TV2-programleder Gunilla Holm, Sabeltann-datter Janne Formoe og Cæsar-enken Henriette Lien.

Espen jobber for tida intenst i studio i Oslo med sitt tredje album. Som vanlig har han gjort det meste selv. Både tekster og musikk bærer Tromsø-artistens bumerke.

-Plata er nesten ferdig. Bare miksingen gjenstår. Utgivelsen skjer til sommeren, men datoen skal koordineres med resten av Europa. Tittelen er ikke klar, men det står mellom to alternativer, sier Espen.

Elin Tvedt festet sammen med søsteren, og uten Espen Lind, etter «Gullfisken» på TV2 i går, men var lite lysten på å snakke om kjærligheten.
- Det er ikke mitt favorittspørsmål. Jeg håper du forstår at jeg ikke har lyst til å si noe om det, ler Elin Tvedt.