Bekrefter graviditet

Brad Pitt og Jennifer Aniston bekrefter at de skal bli foreldre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespillerparet Brad Pitt og Jennifer Aniston har vært gift siden juli i fjor. Det er BBC som melder at hun har bekreftet graviditeten.

Babyen som vil bli 32-åringens førstefødte, bekrefter de tallrike ryktene som har svirret om nettopp dette den siste tida.

Produsentene av «Friends» har allerede begynt å lete etter muligheter for å skrive en synlig mage inn i komedien.

Jennifer Aniston skal ha ytret ønske om at ektemannen får en gjesterolle i serien, som far til barnet som senere stikker av. Det er imidlertid ikke sikkert produsentene har råd til den skyhøye lønna Pitt krever. Aniston får nesten 7,5 millioner norske kroner for hver episode hun er med i. Ektemannen tar nok ikke til takke med mindre.

Et alternativt, billigere plot som nå diskuteres er å skrive inn Chandlers drag-pappa i serien, og gjøre mannen som liker å kle seg som dame ansvarlig for farskapet.

Aniston spiller for tida inn en ny film, «The Good Girl», mens mannen spiller en bombeflyger i den andre verdenskrig i filmen «To the White Sea».

I mens har «Friends»-kollega Courtney Cox forsatt ikke villet kommentere gårsdagens rapporter om at hun har mistet sin baby i spontanabort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer