Bekrefter graviditet

Brad Pitt og Jennifer Aniston bekrefter at de skal bli foreldre.

Skuespillerparet Brad Pitt og Jennifer Aniston har vært gift siden juli i fjor. Det er BBC som melder at hun har bekreftet graviditeten.

Babyen som vil bli 32-åringens førstefødte, bekrefter de tallrike ryktene som har svirret om nettopp dette den siste tida.

Produsentene av «Friends» har allerede begynt å lete etter muligheter for å skrive en synlig mage inn i komedien.

Jennifer Aniston skal ha ytret ønske om at ektemannen får en gjesterolle i serien, som far til barnet som senere stikker av. Det er imidlertid ikke sikkert produsentene har råd til den skyhøye lønna Pitt krever. Aniston får nesten 7,5 millioner norske kroner for hver episode hun er med i. Ektemannen tar nok ikke til takke med mindre.

Et alternativt, billigere plot som nå diskuteres er å skrive inn Chandlers drag-pappa i serien, og gjøre mannen som liker å kle seg som dame ansvarlig for farskapet.

Aniston spiller for tida inn en ny film, «The Good Girl», mens mannen spiller en bombeflyger i den andre verdenskrig i filmen «To the White Sea».

I mens har «Friends»-kollega Courtney Cox forsatt ikke villet kommentere gårsdagens rapporter om at hun har mistet sin baby i spontanabort.