«Maskorama»

Bekrefter Maskorama-comeback

Programdetektivene er klare for mer.

MER DETEKTIVARBEID: Marion Ravn forteller at hun gjør comeback i NRK-suksessen «Maskorama». Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Artist Marion Ravn forteller at hun, stylist Jan Thomas og NRK-profil Nicolay Ramm returnerer som programdetektiver i neste runde av sangshowet «Maskorama» i november.

- Jeg kan fortelle her og nå at alle sammen skal være med neste gang. Det er klart i november igjen, sa Ravn da hun gjestet «Lindmo».

NRKs pressekontakt Tonje Bergmo bekrefter dette overfor Dagbladet. Videre forteller hun at Silje Nordnes returnerer som programleder og at designer Kjell Nordström er med videre som kostymemaker.

Slo rekorder

«Maskorama» satte stadig nye seerekorder for NRK da det gikk på TV på tampen av 2020. Langt over én million nordmenn fulgte med i jakten på hvem som skjulte seg bak de sinnrike kostymene til Nordström. Konseptet, som opprinnelig stammer fra Sør-Korea, går verden rundt med lokale varianter i blant annet USA og England.

På den andre siden av Nordsjøen florerer det akkurat nå av teorier om at den norske stjerna Morten Harket er en av kjendisene bak kostymet «Vikingen».

«Maskorama» hadde etter hvert en markedsandel i Norge på over 70 prosent, noe som er svært høyt i TV-sammenheng. Finalen ble sett av 1,3 millioner nordmenn. Programmet produseres av selskapet Fremantle, som allerede har satt i gang med sesong to.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.