Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Tiger King»

Bekrefter ny episode

Skapte først full forvirring, men nå har Netflix bekreftet ny episode av dokumentarsuksessen.

NY EPISODE: Det er uklart om Joe Exotic vil bli inkludert på noen måte, da han soner en dom på 22 år for å ha forsøkt å få Carole Baskin drept. Foto: NTB Scanpix
NY EPISODE: Det er uklart om Joe Exotic vil bli inkludert på noen måte, da han soner en dom på 22 år for å ha forsøkt å få Carole Baskin drept. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Netflix-suksessen «Tiger King» har tatt verden med storm. Her får man et dypdykk i villkatt-miljøet i sørligere deler av USA, og hovedkarakteren Joe Exotic og hans omgangskrets' hærskare av unike personligheter.

Blant dem som dukker opp i serien er Jeff Lowe. Han ales i serien som den litt tvilsomme partygutten, som seinere tar over dyrehagen til Joe Exotic.

For ei uke siden skapte han forvirring da han hevdet at Netflix planla å lage én siste episode av serien.

- Netflix legger til enda en episode. Den kommer neste uke. De skal filme her i morgen, fortalte han i en video, ifølge Vanity Fair.

Den brå og uventede nyheten fikk selvsagt fått fansen til å gå amok, men Netflix bekreftet ikke om det stemte, og ville ei heller svare på Vanity Fairs forespørsel om mer informasjon.

Men torsdag bekreftet Netflix nyheten på Twitter:

- The Tiger King and I - et Tinger King-show gjestet av Joel McHale, med nye intervjuer med John Reinke, Joshua Dial, John Finlay, Saff, Erik Cowie, Rick Kirkman, and Jeff and Lauren Lowe - har premiere 12. april. Episoden blir tilgjengelig i Norge dagen etter, 13. april.

Disse skal ifølge promoklippet snakke om livet sitt etter dokumentarseriens store suksess.

- Jeg har snakket med mange som var involvert i prosjektet, forteller McHale, som er en amerikansk komiker.

Det er uklart om Joe Exotic vil bli inkludert på en eller annen måte i denne spesialepisoden, men det er sikkert at dyrevernsaktivist Carole Baskin, ikke vil være en del av episoden, skriver Vanity Fair.

LØGN: Dagbladet har intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix og Scanpix Vis mer

Baskin og hennes ektemann har vært tydelige på at de forakter serien og ser på serien som et brudd på tillit.

Joe Exotic soner for tida en dom på 22 år for å ha forsøkt å få Baskin drept.

Blant dem som skal være å se i episoden, er John Finlay, en av Joe Exotics flere ektemenn. I en e-post til Dagbladet fortalte han forrige uke at han har lagt livet han den gang levde bak seg.

- Jeg har det fantastisk. Jeg er omringet av bra mennesker i livet mitt, og jeg tar hver dag som den kommer. Aldri på en million år trodde jeg at jeg skulle prate med noen fra en norsk avis, skrev han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!