«Side om side»

Bekrefter ny sesong. Slik løser NRK Almaas-exiten

Innspillingen av suksesserien «Side om Side» starter denne uka.

NY RUNDE TIL HØSTEN: Situasjonskomedien fortsetter uten Christian Kopperud (til venstre), spilt av Jon Almaas. Nå er kona Celine klar for for egne barn, og må finne seg en fertil mann - men hvordan går det? Foto: NRK
NY RUNDE TIL HØSTEN: Situasjonskomedien fortsetter uten Christian Kopperud (til venstre), spilt av Jon Almaas. Nå er kona Celine klar for for egne barn, og må finne seg en fertil mann - men hvordan går det? Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det blir en sjette sesong med den populære situasjonskomedien «Side om side» på NRK. Innspillingen starter allerede torsdag denne uka. Det bekrefter underholdningssjef Charlo Halvorsen i NRK.

«Side om side» har gått på NRK1 siden 2013, og handler om tre familier og «noen slengere» i samme nabolag, ikke minst populære Rolf Gullestad, spilt av komiker Hans Morten Hansen. Handlingen utspiller seg i Granli i Østfold, men det meste blir spilt inn på Røa i Oslo.

Celine på dater’n

I femte sesong forsvant karakteren Christian Kopperud, spilt av Jon Almaas. Siden han forlot NRK og gikk over til konkurrenten TVNorge, måtte han ut av serien. Det skjedde med et brudd med kona Celine (Charlotte Frogner), som ønsker å bli gravid.

NRK vil ikke røpe hvem som kommer inn, men det blir noen nye mannlige skuespillere.

- Vi kan vel si at vi blir kjent med noe nye menn i serien, menn som Celine Kopperud dater. Men ting skjer ikke så fryktelig fort, sier Christina Resar i NRK Underholdning, som ikke vil røpe om Celine blir gravid i sjette sesong.

Ingen typisk alenekvinne

- Celine ønsker å bli gravid, og det kunne ikke Christian Kopperud bidra med. Celine er en kvinne som gjerne får det som hun vil, sier manusforfatter og prosjektleder Sigmund Falch.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer