Bekrefter rolle i ny amerikansk komiserie

- Veldig gøy.

STJERNEROLLE: Den norske skuespilleren Thorbjørn Harr (40) vil igjen bli å se på amerikanske tv-skjermer. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
STJERNEROLLE: Den norske skuespilleren Thorbjørn Harr (40) vil igjen bli å se på amerikanske tv-skjermer. Foto: Cornelius Poppe / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): På nyåret har den New York-baserte tv-serien «Younger» premiere på amerikansk tv. Det er skaperen av suksesserien «Sex and the city», Darren Harr, som står bak regien.

På rollelista finner vi en nordmann. Skuespilleren Thorbjørn Harr (40) vil nemlig bli å se i flere episoder.

Det bekrefter skuespilleren i en SMS fra New York til Dagbladet i dag.

- Det stemmer det ja. Jeg har en gjesterolle gjennom flere episoder i den første sesongen. Veldig gøy!

Skuspilleren er ordknapp hva gjelder hans rollekarakter.

Romantikk Det er ikke første gang Harr, som filmdebuterte med ungdomsfilmen «Frida - Med hjertet i hånden» i 1991, gjør seg bemerket i utlandet.

Blant annet har han gjort stor suksess som vikinglederen «Jarl Borg» i den amerikanske tv-serien «Vikings». Han har også prøvespilt for en rolle i Netflix-serien «House of Cards».

I «Younger», som i første omgang skal vises i tolv episoder, får Harr selskap av Hollywood-stjerner som Sutton Foster (39) og Hillary Duff (27).

Og det kan virke som det oppstår søt musikk mellom Harr og Duffs rollekarakterer, i alle fall om vi skal tro bildene den britske avisa Daily Mail la ut fra settet i går.

«Younger» følger 40-åringen Liza (spilles av Sutton Foster), en enslig mor som forsøker å komme seg inn på arbeidsmarkedet ved å utgi seg for å være litt yngre enn det hun egentlig er.