Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bekymret for Allens datter

Mia Farrow er sjokkert over at Woody Allen har fått barn med adoptivdatteren Soon Yi-Previn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er sju år siden Farrow fant ut at hennes mann hadde et forhold til sin 21 år gamle adoptivdatter. Den gangen ble hun dypt rystet. Nå er skuespilleren igjen sjokkert, skriver CNN Interactive.

- Jeg skjønner ikke hvordan rettssystemet kan tillate dette. Spesielt sett i lys av at Allen ikke får se sine egne barn, sier Farrow.

Allen (63) og Previn (28) giftet seg i 1997 og ble foreldre i april. De to vil ikke si om den lille jenta er adoptert, men naboer av paret sier at Soon-Yi ikke har vært gravid. Derfor konkluderer amerikanske pressebyråer med at paret har adoptert jenta.

Bekymret

Mia Farrow innrømmer at hun er bekymret for babyen. Hun har hverken kontakt med Allen eller sin tidligere adoptivdatter. Farrow har til sammen 14 barn, og blant disse er 10 adopterte.

- I begynnelsen prøvde jeg å strekke ut en hånd til henne, sier Farrow om Previn.

- Men jeg bestemte meg for at det ville være best for meg og barna og vi brøt båndene og beskyttet oss selv. Jeg kommer nok aldri til å se henne igjen, sier Farrow.

FIKK BARN: Woody Allen og Soon-Yi Previn fikk en datter i april.
<B>BEKYMRET:</B> Woody Allens tidligere kjæreste Mia Farrow, er bekymret for parets datter.