Filmen «The Batman»:

Ben Affleck trekker seg som regissør for den nye Batman-filmen

Skal ha innsett at det ble for mye å både være hovedrolleinnehaver, regissør og produsent. 

NY BATMAN-FILM: Ben Affleck trekker seg som regissør, men skal fortsatt spille hovedrollen som Batman. FOTO: NTB Scanpix
NY BATMAN-FILM: Ben Affleck trekker seg som regissør, men skal fortsatt spille hovedrollen som Batman. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Ben Affleck, som spilte rollen som Batman i «Batman v Superman: Dawn of Justice», skulle i utgangspunktet både spille hovedrollen i den neste Batman-filmen, og regissere den.

Nå melder han at han trekker seg som regissør for «The Batman», skriver Variety. Affleck fortsetter som hovedrolleinnehaver og produsent.

STORFILM: I den siste traileren for Zack Snyder’s «Batman v Superman: Dawn of Justice» fikk publikum se de to ikoniske superheltene få selskap av ingen ringere enn Wonder Woman.  Video: Warner Bros. Vis mer Vis mer

- Det er enkelte karakterer som har en spesiell plass i hjertet til millioner av mennesker. Å spille denne rollen krever fokus, lidenskap og den beste gjennomførelsen jeg kan gi. Jeg har kommet frem til at jeg ikke kan gjøre begge jobbene samtidig, på det nivået som kreves, sier Affleck i en pressemelding.

Han fortsetter med å si at han nå er på jakt etter en partner som kan tre inn i rollen som regissør, og samarbeide med ham om filmen.

- Jeg er fortsatt med på dette, og vi skal lage filmen, men nå leter vi etter en regissør. Jeg er fortsatt ekstremt dedikert til prosjektet, og ser frem til å gi liv til historien, for fans over hele verden, sier Afleck.

En talsperson for Warner Bros. sier i en pressemelding at de støtter Afflecks avgjørelse fullt ut, skriver Entertainment Weekly.

De skriver at de fortsatt er like dedikert til å jobbe med ham for å fullføre filmen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer