Filmen «The Batman»:

Ben Affleck trekker seg som regissør for den nye Batman-filmen

Skal ha innsett at det ble for mye å både være hovedrolleinnehaver, regissør og produsent. 

NY BATMAN-FILM: Ben Affleck trekker seg som regissør, men skal fortsatt spille hovedrollen som Batman. FOTO: NTB Scanpix
NY BATMAN-FILM: Ben Affleck trekker seg som regissør, men skal fortsatt spille hovedrollen som Batman. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Ben Affleck, som spilte rollen som Batman i «Batman v Superman: Dawn of Justice», skulle i utgangspunktet både spille hovedrollen i den neste Batman-filmen, og regissere den.

Nå melder han at han trekker seg som regissør for «The Batman», skriver Variety. Affleck fortsetter som hovedrolleinnehaver og produsent.

- Det er enkelte karakterer som har en spesiell plass i hjertet til millioner av mennesker. Å spille denne rollen krever fokus, lidenskap og den beste gjennomførelsen jeg kan gi. Jeg har kommet frem til at jeg ikke kan gjøre begge jobbene samtidig, på det nivået som kreves, sier Affleck i en pressemelding.

Han fortsetter med å si at han nå er på jakt etter en partner som kan tre inn i rollen som regissør, og samarbeide med ham om filmen.

- Jeg er fortsatt med på dette, og vi skal lage filmen, men nå leter vi etter en regissør. Jeg er fortsatt ekstremt dedikert til prosjektet, og ser frem til å gi liv til historien, for fans over hele verden, sier Afleck.

En talsperson for Warner Bros. sier i en pressemelding at de støtter Afflecks avgjørelse fullt ut, skriver Entertainment Weekly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer