Ben Affleck ville ha Playboy-sex

Gifte Victoria Silvstedt takket nei, men angret dagen etter.

(Dagbladet.no): Den svenske kjendismodellen forteller om sexlivet som gift kvinne i neste nummer av Vecko-Revyn. Ekteskapet med CBS-journalisten Chris Wragge hindrer henne ikke fra å omgås andre. Flere ganger er hun koblet med andre menn i diverse medier, og seinest i sommer ble hun fotografert i intime situasjoner med en annen mann.

- Sukk ja, du kan jo skjønne at mannen min blir sint. Vi har våre ekteskapelige problemer som alle andre, sier Victoria som var Playmate of the Year i 1997.

Angret dagen derpå

Det var på en tilstelning hos Hugh Hefner at hollywood-smukkasen Ben Affleck ga henne det rause tilbudet.

- På en fest på Playboy Mansion kom han bort til meg og sa «hei, lyst å pule?». Jeg ble helt satt ut og svarte «selvsagt ikke, jeg er jo nygift», før jeg vendte om og gikk, forteller 30-åringen til Vecko-Revyn.

- Dagen etter angret jeg meg litt og tenkte «damn, han var jo så søt!»

Victoria som også har prøvd seg som skuespiller, forteller åpenhjertig om ektemannen også.

Scootersex

- Vi var på ferie på Rivieraen og kjørte vannscooter. Ja, det ble jo litt crazy. Jeg kjørte den, og Chris satt bakpå. Så ble han vel litt tent og one thing led to another, haha! Vi ble veldig opphisset og jeg tenkte ikke på at jeg styrte rett mot land. Jeg vet ikke om badegjestene så hva vi holdt på med, sier 30-åringen som har lyst å brette seg ut i Playboy på nytt, men som ikke får lov av ektemannen - tross et generøst tilbud fra Hugh Hefner.

- Jeg har mast på ham og sagt at det er min siste sjanse før vi skal få barn. Etterpå ramler jo kroppen sammen.

<B>KJAPP PÅ SJEKKER\'N: Ben Affleck kastet ikke bort tida på omstendelig kurtise da han ville ha svensken til sengs. Hvordan han sjekket opp kona Jennifer Garner er ikke kjent, men det var tydeligvis med større hell.
<B>SVENSK PLAYBOY-KJENDIS: Victoria Silvstedt bor i New York med ektemannen Chris Wragge, men kobles stadig med nye menn.