Ben på bunnen

Langsommelig smørje med Ben Affleck og Gwyneth Paltrow.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«En sjanse til» er den første av sommerfilmene med Ben Affleck i hovedrollen. Forhåpentlig er bunnen for hans del nådd med denne.

For skulle han prestere verre i den kommende tre timer lange «Pearl Harbor», vil publikum føle seg like krigsskadde som de stakkars soldatene den handler om. Nå slipper vi unna med Bens sjelekval, lidelse nok på en vanlig dag, ettersom mannen ikke har mer innlevelse enn en tallerken grøt. Han starter som den bråkjekke reklamemannen Buddy med kurs for flyet hjem til Los Angeles. En snøstorm og Buddys trang til en fest og et nummer får ham til å gi bort billetten sin til en forfatter, hvorpå flyet styrter. Depresjon og alkoholisme for Buddy, som kureres raskere enn det tar å drikke en halv øl, men så bestemmer seg for å oppsøke forfatterens enke Abby (Gwyneth Paltrow).

Det som må skje, det skjer - bare forferdelig langsomt - og mesteparten av tida ser vi Affleck tenke på når han skal fortelle Paltrow at han ikke møtte henne helt tilfeldig. Dette gir Gwyneth den tunge oppgave å bære en smørje av en forutsigbar film med repetisjoner av velkjente scener i fleng, og hun gjør så godt hun kan i en lei knipe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer