Ben Stiller repeterer seg selv

Og det er helt greit.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| html,body { border: 0px; } FILM: Jeg var skeptisk da jeg skulle anmelde forløperen til denne komedien for to år siden. Det viste seg å være helt unødvendig. Historien om de utstilte figurene på naturhistorisk museum i New York, fra hulemennesker og dinosaurskjelletter til cowboyer og apekatter, som ved hjelp av egypisk magi blir spill levende etter solnedgang, var både fantasifull og morsom. Den var fikst laget og bød på solide doser avvæpnende selvironi. Til tross for noen hederlige unntak, er det lov å være litt skeptiske til såkalte toer-filmer. De lever sjelden opp til forventningene.

Men igjen viste det seg at skepsisen var bortkastet. «Natt på museet 2» er minst like vellykket som forløperen.

NødtelefonLarry (Ben Stiller) har sluttet som museumsnattevakt. Nå driver han sitt eget firma og har gjort det stort på å selge selvlysende lommelykter. Vellykket, ja. Lykkelig, nei. Når museet skal moderniseres, blir alle de gamle figurene — vennene hans fra forrige film — sendt på lager i gigantmuseet The Smithsonian i Washington. Larry er deppa, men gjør først noe med saken når han får en nødtelefon fra miniatyrcowboyen Jedediah Smith (Owen Wilson).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer