Ben Stiller skal regissere Nesbø-film

Baseres på Nesbø-novelle.

KOBLES TIL NESBØ: Superstjerna Ben Stiller skal lage film av en Jo Nesbø-historie. Foto: NTB Scanpix
KOBLES TIL NESBØ: Superstjerna Ben Stiller skal lage film av en Jo Nesbø-historie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Deadline melder at skuespiller og filmskaper Ben Stiller («Zoolander», «Meet the Fockers») skal regissere thrillerfilmen «London», som baseres på en novelle av forfatter Jo Nesbø.

Dagbladet får nyheten bekreftet av teamet til Nesbø.

- Jeg er utrolig glad og stolt over at Jos fantastiske historie har havnet i helt rette hender. Vi kunne ikke vært tryggere eller mer beæret over å få spille på lag med disse utrolige talentene, sier Nesbøs agent, Niclas Salomonsson til Dagbladet.

- «London» er en av novellene i en kommende novellesamling fra Jo Nesbø. Det er den første novellen i samlingen som vi har valgt å presentere for filmbransjen, legger han til.

Det er den Oscar-vinnende manusforfatteren Eric Roth som adapterer boka, og skuespiller Oscar Isaac, kjent fra de siste tre «Star Wars»-filmene, skal produsere filmen for studioet Lionsgate.

Deadline skriver at Jo Nesbø og hans agent Niclas Salomonsson er oppført som eksekutive produsenter.

Til høsten slipper Nesbø en frittstående roman ved navn «Kongeriket». En rekke historier fra den verdenskjente forfatteren er blitt til film, blant annet «Snømannen», «Doktor Proktor»-serien, og «Hodejegerne».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer