Bensinen blir dyrere

«Lengre ut på landet og i grisgrendte strøk har man ingen mulighet til å ta buss, trikk eller tog. Hvorfor ikke? Fordi det eksisterer ikke her!

Sara

«Slutt å syte, kom deg inn til storbyen istedet for å bo i skauen.. Majoriteten av befolkninga har tilgang til miljøvennlige transportmidler og offentlig transport, og omfavner lettelsene staten gir, mens du suser rundt i CO{-2}-bomben din og sørger for klimaendringer og at havet stiger og isbjørner dør..

Sideline«Jeg blir faktisk skremt av ditt synspunkt her. Jeg har selv levd både i by og bygd, og foretrekker absolutt bygda. Byen er dyr bråkete og uegnet for unger. Storbyene i Norge er allerede overfylt, og du mener at vi skal fylle dem mer til randen?

Jonas BG«Huff og huff! Nå går jeg konkurs! Med en bensinpris på 5 øre mer for literen vil en vanlig person som meg tape 60 kroner i året! ( ved 12000km.) For en KATASTROFE! Jeg blir nødt til å finne minst en tomflaske i uken som jeg kan pante for å få råd til dette!

Roar«Det er vel ikke det som er poenget. Alle har råd til økningen og kommer ikke til å kjøre mindre. Derfor har det liten effekt for miljøet å øke prisen. Poenget er heller at staten vil tjene mere penger (145 mill ut året) og bruker miljøet som en unnskyldning for dette. Regjeringen bør heller sette ned avgifter mye mer på biler som forurenser lite. Statens inntekter er mer enn store nok.

Sitteputa