Bente vil ikke vente

Bente Hafslund (25) skal gifte seg innimellom en reklamepause og «Walker, Texas Ranger». Da er det kjærlighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DE HAR VÆRT sammen i tre dager. Det er den lengste perioden hun har tilbrakt med en mann så langt. Informasjonskonsulent Ida Linchausen i TV3 sier at det er spennende tider, nå har det oppstått «søt musikk». Han, som vi bare får kalle «Nummer Tre»», sier at «når man gifter seg, så skal man gjøre det denne ene gangen». 25-årige Bente Hafslund fra Kristiansand, «brura», som Ida Linchausen kaller henne - sier på sin side at man skal være «klar over at det er nye folk som kommer inn her hele tida, da».

- Så hvordan er det, har dere mulighet til å plassere disse bordene i en hesteskoformasjon, eller? spør Nummer Tre, gående rundt i selskapslokalet til Bygdøy roklubb i Oslo med et tremanns kamerateam på slep. Det er på ingen måte gitt at han noen gang kommer tilbake hit.

- Kan lokalet deles opp? Jeg synes vi bør ha et rom der de gamle og de som ikke er fullt så danseløver kan ta det mer rolig utpå kvelden, sier han.

- Jeg tror jeg vil ha alle samlet, jeg, sier Bente Hafslund.

- Du, vi bør ha to rom, altså. Du skal se bestemoren min, hun kan bli ganske sliten utover kvelden, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.