Ber Farrell frigi sexvideo

Playgirl vil vise verden hvor hett det var.

(Dagbladet.no): Nakenmodell og Playboy-bunny Nicole Narain hadde en het natt med den irske skuespilleren Colin Farrell. I den forbindelse koste de seg med en videoopptaker i samme slengen.

Opptaket, hvor Farrell visstnok skal lovprise Narains egenskaper i sengehalmen, er nå delvis lekket ut på nettet.

Men ifølge nettstedet Contact Music er ikke en liten lekkasje nok for Narain. Derfor bønnfaller hun Farrell om lov til å gjøre videoen allment tilgjengelig.

- Det er til det beste for oss begge, kunne hun fortelle på det amerikanske tv-showet Live and Direct.

Narain forteller at hun ikke regnet med at opptakene skulle bli gjort tilgjengelige i det hele tatt, men mener altså siden videoen nå er ute, at paret bør ta kontroll på visningene ved å gi den ut selv.

- Hvorfor skal vi ikke ta kontroll over situasjonen? spør hun.

Farrell selv har nektet å kommentere om han har hatt et forhold til Narain, eller om han har en kopi av videoen slik Narain hevder han har.

Derimot har Farrells publisist dratt Narain for retten i et forsøk på å stoppe henne fra å selge videoen til noen som helst.

Narain hevder på sin side at videoen må ha blitt stjålet fra leiligheten hennes mens hun arrangerte en fest, og benekter på det sterkeste at det er hun som har distribuert det som allerede er kommet ut.

- IKKE MEG: Playboy-yndlingen Nicole Narain, på bildet sammen med bokselegenden Sugar Ray Leonard, nekter for at hun har spredd små klipp allerede. Derimot ønsker hun Colin Farrells godkjennelse til å slippe hele den 14 minutter lange videofilmen.
TAUS: Colin Farrell vil ikke si noe om den angivelige sexvideoen. Selv om Narain hevder et frislipp er deres felles interesse.