Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ber for Baywatch

Topp-politikere på Hawaii ber om at de poetiske strandscenene i Baywatch-serien spilles inn på deres paradisøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Guvernøren på Hawaii Ben Cayetano ber nå fagforeningslederne på øya om å godta lønnskutt for deres medlemmer slik at Baywatch kan legge sine innspillinger til Hawaii. Ellers truer Baywatch-gjengen med å legge innspillingene av puppedamer i sakte film til Australia, hvor lønningene er lavere.

Cayetano hevder at Baywatch er lukrativ butikk, og at det vil mer penger i kassa dersom Baywatch velger Hawaii som permanent innspillingssted. Det har i lengre tid vært usikkert hvor innspillingene skal legges.

Ifølge en av fagforeningslederne på Hawaii, Al Burns ba Cayetano om «en tjeneste». Kunne ikke Burns' medlemmer tenke seg et lite lønnskutt slik at Hawaii kunne få et økonomisk og turistmessig løft?

Cayetano må innen tirsdag gi Baywatch-eierne et tilbud de ikke kan si nei til, og det er foreløpig ikke klart om han har klart å overtale fagforeningspampene om at Hawaii trenger flere lettkledte damer på strendene deres, skriver CNN.

(Dagbladet :på nettet)

TIL HAWAII? David Hasselhoff & Co. kan ende opp med å redde mennesker i nød på Hawaii.