Ber om fred

Renee Zellwegger vil være i fred etter skilsmissen.

Denne uka ble det kjent at Oscar-skuespilleren skal skilles fra countrystjernen Kenny Chesney etter kun fire måneders ekteskap.

Nå ber hun om å få være i fred.

Paret giftet seg på ei strand i Karibia, bare noen uker etter at de møttes på en tilstelning for tsunamiofre.

Nå er det søkt om at ekteskapet blir gjort ugyldig på grunn av bedrageri, som er den juridiske termen, melder BBC.

Renee Zellweger ber om at saken kan få bli behandlet så privat som mulig. Samtidig beskriver hun årsaken til annulleringen som juridisk, ikke som et uttrykk for eksmannens personlighet.

- Personlig ville jeg være veldig takknemlig for deres støtte ved å avstå fra å trekke nedlatende, sensasjonelle, sårende og usanne konklusjoner, sier skuespilleren til pressen.

Kenny Chesney kom også med en uttalelse etter at skilsmissen ble kjent fredag, der han beskriver det som ei veldig trist tid. Samtidig ber han alle respektere Renees bønn om fred.

Ifølge tv-showet Entertainment Tonight skal paret ha sagt at bruddet skyldes «en misforståelse om hva ekteskapet skulle være helt fra starten».

Her blir det sagt at paret fortsatt respekterer og setter pris på hverandre, og er lei seg for at deres forskjellige mål med ekteskapet førte til at det ble en umulighet.

I amerikansk lov er det flere ting som kan gjøre at et ekteskap blir ugyldiggjort på grunn av bedrageri, slik som at den ene parten er gift fra før eller har et kriminelt rulleblad - eller på noen måte har forsøkt å lure den andre parten.

Dersom en av partene under ekteskapet var påvirket av alkohol eller narkotika, kan dette også være grunn til at ekteskapet annulleres.

VIL VÆRE I FRED: Skuespilleren Renee Zellwegger håper pressen unngår å spekulere etter at det ble kjent at hun skal skilles fra mannen Kenny Chesney. Nå vil hun bare ha fred.