Ber Valgerd brenne i helvete

Kulturminister Valgerd Svarstad Haugland står omtrent like høyt i kurs hos Silje Stang som P4-aksjen vil gjøre når Oslo Børs åpner igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

P4 tapte radiokonsesjonen

Den populære P4-programlederen og «Torsdagsklubben»-ankeret på TV2 var rasende på kulturministerens framferd under pressekonferansen i går.

- Det mest nærliggende er å be henne om å brenne i helvete, men da får jeg vel drapstrusler, jeg også, var Silje Stangs umiddelbare reaksjon. Da Dagbladet snakket med henne seinere på kvelden, var hun ikke særlig mer nådig.

- Uvitende og arrogant

- Det er sterkt gjort av Valgerd å fnise og le seg gjennom en pressekonferanse hvor det blir bekjentgjort rett før jul at 100 arbeidstakere vil miste jobben sin. Det er folk her som har kjøpt P4-aksjer for alle sparepengene sine. Den kristne nestekjærligheten til Svarstad Haugland slår virkelig til, må jeg si, sier Silje Stang til Dagbladet.

Silje Stang synes kulturministeren tok kaka da hun presterte å si at P4-journalistene er så flinke at de sikkert ikke vil få problemer med å finne seg jobb et annet sted.

- Det vitner om en uvitenhet og en arroganse av en annen verden. Nei, jeg får bare ønske Svarstad Haugland god jul. Måtte hun sove godt i natt, sier Stang med dårlig skjult sarkasme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer