Berger beklager sex-spøken

- Skulle ikke gjort det.

(Dagbladet.no:) De norske stafettgutta var høyt oppe etter fredagens stafettgull i Sapporo.

Under et seiersintervu i en NRK-bil, gjorde Lars Berger noen obskøne gester mens reporter Ingerid Stenvolds intervjuet Petter Northug, som satt i forsetet.

Stenvold fikk ikke med seg dette, siden hun hadde ryggen til.

NRK-ledelsen likte det imidlertid dårlig.

- Det jeg kan si, er at dette innslaget aldri skulle vært sendt. Det havnet på lufta på grunn av tidspress under redigeringen, sa redaksjonssjef Rune Haug til Dagbladet.no.

Legger seg flat

Nå har skiskytter og langrennsløper Lars Berger lagt ut en melding om episoden på hjemmesiden til våpenleverandøren Holstad Våpen:

«Jeg legger meg flat og beklager det som skjedde på NRK, dette skulle ikke vært gjort.

SPØKTE I BAKSETET: Lars Berger gjorde obskøne gester bak ryggen til NRKs Ingerid Stenvold under gullintervjuet fredag kveld. Deler av dette ble sendt ved en feiltakelse. Foto: ERLEND AAS / SCANPIX
SPØKTE I BAKSETET: Lars Berger gjorde obskøne gester bak ryggen til NRKs Ingerid Stenvold under gullintervjuet fredag kveld. Deler av dette ble sendt ved en feiltakelse. Foto: ERLEND AAS / SCANPIX Vis mer

Jeg har også snakket med Ingerid Stenvold, og beklaget, så vi har også skværet opp. No hard feelings. Vi er enig om at dette er ute av verden,» skriver gullvinneren.

Også Ingerid Stenvold mener denne saken er ute av verden.

- Jeg føler meg overhodet ikke støtt. Det er beklagelig at det kom på lufta, og det er beklagelig hvis noen er blitt støtt. Men ingen trenger å bli støtt på mine vegne, sa hun til Dagbladet.no i går.

BLE LAGT UT PÅ NETTET: Det tok ikke lang tid før NRK-klippet havnet på nettstedet You Tube. Nå er det imidlertid fjernet.