SLUTTER: Kommunikasjonsdirektør i TVNorge Svein Tore Bergstuen. Foto: Ole Morten Myrvoll / Stella Pictures
SLUTTER: Kommunikasjonsdirektør i TVNorge Svein Tore Bergstuen. Foto: Ole Morten Myrvoll / Stella PicturesVis mer

Bergestuen ferdig i TVNorge

- Vil bruke mer til på familien.

(Dagbladet): Kommunikasjonsdirektøren i TVNorge og SBS Discovery slutter. Han er ferdig i jobben etter nyttår. Det skriver TVNorge i en pressemelding.

Nå skal den tidligere programlederen og rådgiveren skrive bok og rådgi næringslivstopper, ifølge pressemeldinga.

 - Det har vært en fantastisk opptur å jobbe med TV-Norge, men det har også vært veldig krevende. Det har tatt mye tid og har kostet mye. Nå føler jeg at tiden er inne for å disponere tiden annerledes, sier Bergestuen til Dagbladet.

Han har hatt jobben siden 2010. Han sier det i hovedsak er tre grunner til at han nå slutter i TVNorge.

- Det er i hovedsak tre grunner til at jeg synes det nå er riktig å slutte i TV-Norge. Først og fremst vil jeg bruke mer tid på familien. Jeg har tre barn i skolealder, som jeg ser alt for lite. Så nå skal jeg prioritere å være familiefar. Samtidig skal jeg jobbe som rådgiver for et knippe næringslivsledere.

- Det tredje elementet som gjør at det nå føles riktig å gi seg i TV-Norge er at jeg jobber med et bokprosjekt. Det prosjektet er veldig i startfasen, men hvis alt går etter planen håper jeg at jeg kan si mer om det i begynnelsen av neste år, sier Bergestuen.

Mannen som overtar Bergstuens jobb er Espen Skoland. Han har de tre siste årene hatt ansvaret for TV-gruppens selskapskommunikasjon, og har tidligere jobbet som konsulent i Geelmuyden.Kiese.

- Dette er en takknemlig oppgave å ta fatt på. Jeg får kanskje det sterkeste og mest engasjerte norske TV- og kommunikasjonsmiljøet ryggen. Det fører jo også til at jeg kjenner litt ærefrykt, skriver Skoland i pressemeldinga.

TAR OVER: Espen Skoland. Foto: TVNorge
TAR OVER: Espen Skoland. Foto: TVNorge Vis mer