Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Berggren, Arne

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bibliografi:

  • Biene (barnebok) 2003
  • 40 (skuespill) 2001
    • Meningen med livet (ungdom) 1999
    • Barnetimeboka 1999 (første kapittel) 1999
    • Webers lov (roman) 1998
    • Weekend (filmmanus) 1998
    • Fisken: rotter i våtdrakt (ungdomsroman) 1997
    • Dronningen (ungdomsroman) 1996
    • Kornetten: et rop om hjelp (ungdomsroman) 1995
    • Hva avholder nordmenn fra biavl? (essays) 1995
    • Instamatic (roman) 1994
    • Den ømme morderen (thriller for ungdom) 1994
    • Vanessa: eller hvordan overleve på Hankø (ungdomsroman) 1993
    • Stillemannen; historien om et drap (krimroman) 1992
    • Frøken brenner! Og andre historier (noveller) 1991

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!