IMPONERT: Andreas ”Adrees” Estenstad (15) var en av artistutviklernes favoritt i The Stream. Hans fremføring skuffet ikke plateselskapene. Video: TV 2 Vis mer

Bergtok Espen Lind: - Vanskelig å tro at du er 15

Alle plateselskapene ville kapre Andreas EStenstad i «The Stream». 

15 år gamle Andreas Estenstad fra Trondheim har holdt på med musikk siden han var seks år. Drømmen er å en dag kunne leve av å være artist.
Å spille for artistutviklerne Espen Lind, Marion Ravn og Cato Sundberg under TV 2s storsatsing «The Stream», var derfor veldig stort.

I kveldens program vises Estenstads opptreden for artistutviklerne.

- Det var en veldig spesiell opplevelse. Dette er folkene jeg har sett på TV, og man vet at det er noen av Norges største musikere. Man blir sjokkert på en måte. Men det var en veldig fin opplevelse og jeg nøyt det, sier Estenstad, som har artistnavnet «Adrees», til Dagbladet.

- Nesten for godt til å være sant

Artistutviklerne, som representerer plateselskapene Universal, Sony og Warner, hadde alle Estenstad som en favoritt. Og 15-åringen skuffet ikke.

- Det der var solid!, utbryter Espen Lind, etter at Estenstad har fremført låta «Home to Mama» av Justin Bieber og Cody Simpson.

Lind legger til at det for hans del er slike øyeblikk «The Stream» handler om.

- Det er nesten vanskelig å tro at du bare er 15, sier han.

IMPONERTE: Andreas Estenstad (15) fra Trondheim imponerte artistutviklerne ESpen Lind, Marion Ravn og Cato Sundberg. FOTO: TV 2. 
IMPONERTE: Andreas Estenstad (15) fra Trondheim imponerte artistutviklerne ESpen Lind, Marion Ravn og Cato Sundberg. FOTO: TV 2.  Vis mer

Marion Ravn mener Estenstad er eksempelet på hva hun leter etter, og Cato Sundberg er også mektig imponert.

- Det er nesten litt for godt til å være sant. Så jeg bare håper at du er «Donkeyboy»-fan og liker Warner for det her må jeg og Warner ha, sier Sundberg.

- Helt sinnsykt

Estenstad synes selv at tilbakemeldingene fra artistutviklerne var overveldende.

- Jeg hadde ikke forventet det. Det var helt sinnsykt. Det tok et par dager før jeg fikk det til å synke inn, sier han til Dagbladet.

I «The Stream» skal plateselskapene signere tre artister hver som de tar med seg inn i fredagenes live-sendinger senere i høst. Når livesendingene starter er alle de ni deltakerne allerede signert, og hver uke gir de ut fredagens låter på Spotify. Artistene som blir streamet mest i løpet av uken, får flest poeng til neste livesending.