Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Berørte meg seksuelt

Gutten som saksøker Michael Jackson, sier han ble antastet to ganger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gutten som har saksøkt Michael Jackson for overgrep, fortalte i retten i California torsdag at Jackson antastet ham ved to anledninger. Begge gangene skal Jackson ha masturbert den da 13 år gamle gutten etter å ha fortalt ham at det var viktig for gutter å onanere.

Jackson sa at han gjerne kunne gjøre det for ham hvis han ikke visste hvordan det skulle gjøres.

Saksøkeren sa også at han og broren ble skjenket vin og vodka hver kveld på ranchen Neverland til tross for at han var kreftsyk og bare hadde en nyre. Jackson skal ha kalt vinen Jesus-juice og ba guttene om ikke å fortelle det til noen, ifølge forklaringen.

Gutten skal også ha fått servert alkohol på et hotell i Miami og på Jacksons private jetfly.

Kom for sent

Michael Jackson risikerer nå fengsel etter å ha kommet for sent til dagens rettsmøte, skriver CNN.

Med ukjemmet hår, pyjamasbukser og tøfler møtte Jackson opp i rettslokalene i Santa Monicaen time for sent. Superstjernen skal ha beveget seg sakte og, etter hva vitner skal ha observert, sett svært bekymret ut. Han ble støttet av sine livvakter på vei ut av bilen.

Fare for å bli fengslet

Forsvarer, Thomas Mesereau Jr., fortalte dommer, Rodney Melville, at Jackson var på sykehuset med store ryggproblemer. Det skal ha vært grunnen til at stjernen var forsinket i retten.

Dommeren aksepterte ikke unnskyldningen. Melville utsatte saken en time, men ga beskjed om at hvis ikke Jackson var på stedet da han skulle, ville det bli utstedt en arrestordre. Jackson ankom fem minutter etter den utsatte timen.

Nå står altså Jackson i fare for å bli fengslet så lenge rettssaken pågår og i tillegg tape kausjonene og 18 millioner kroner.

Siden Jackson ankom bare fem minutter for sent er det nå usikkert om dommeren vil gjøre alvor av trusselen.

Forsinkelsen skjedde på en av retssakens viktigste dager. Det var nemlig i dag gutten som Jackson er tiltalt for å ha begått overgrep mot, skulle vitne.

Ifølge NTB skal en talskvinne for sykehuset Santa Ynez Valley Cottage Hospital ha bekreftet at Jackson ankom akuttmottaket ved 8-tiden lokal tid, og at han forlot sykehuset cirka 45 minutter senere.

Av privatrettslige grunner ville hun ikke oppgi flere detaljer om besøket.

Bekymret: Her blir Michael støttet inn i rettslokalene av sin far, Joe Jackson.
Altfor sen: I pyjamas går Michael gjennom metalldetektoren.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!