Berserk-drama kan bli TV-serie

NRK har allerede sikret seg rettighetene.

TV-SERIE: Jarle Andhøy (33) (t.h) skal ha klart å sikre opptak fra opplevelsene han delte med Samuel Massie i Antarktis. Seilbåten «Berserk» er fortsatt savnet. Foto: Neil Macbeth / Dagbladet
TV-SERIE: Jarle Andhøy (33) (t.h) skal ha klart å sikre opptak fra opplevelsene han delte med Samuel Massie i Antarktis. Seilbåten «Berserk» er fortsatt savnet. Foto: Neil Macbeth / DagbladetVis mer

Berserk-kaptein Jarle Andhøy (33) skal ha klart å sikre både kamerautstyr og opptak fra opplevelsene sine i Antarktis, ifølge Aftenposten.

Etter det NTB forstår er ekspedisjonen blitt filmet med tanke på TV-produksjon, lik de tidligere Berserk-seriene som er blitt vist på NRK.

NRK opplyser til NTB at statskanalen har opsjon på å lage en TV-serie av opptakene Andhøy har gjort i Antarktis «hvis de egner seg for sending», men at det ikke har vært snakk om noen form for finansiering av selve ekspedisjonen.

I likhet med tidligere avtaler er det først når mannskapet kommer hjem at NRK tar stilling til hvorvidt de vil kjøpe materialet og lage TV-serie av det eller ikke. Slik har det vært under alle de tre tidligere seriene - og sånn er også avtalen denne gangen, ifølge NRK.

(NTB)