Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Berucende!

Over tre timer med lyd og bilder fra New York-konsertene til Bruce Springsteen & the E Street Band i fjor sommer er nå dokumentert på en flott dvd-pakke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dvd-en følger i hovedsak den doble cd-en med samme tittel. Men cd-opplevelsen kan ikke sammenliknes med widescreen-utgaven av Bruce med den ultimate E Street Band-besetningen; med både Little Steven Van Zandt og Nils Lofgren på gitar i spissen for laget på ni. Og selv om Bruce er mest til stede gjennom musikken og ikke sier stort fra scenen, er introduksjonen av bandet utrolig morsom.

Disc 1 er identisk med den nesten to timer lange tv-filmen fra de to siste av i alt ti konserter i Madison Square Garden i sommer, pluss en 16 minutters backstage-prat. Som bonus får du en disc med 76 live-minutter med ytterligere 11 låter - som «Born In The USA» med Bruce aleine på tolvstrengers slide, «The Promise» med Bruce på piano, «Thunder Road» og avslutningsvis «If I Should Fall Behind» (1992) - der E Street Band veksler på vokalen.

Det lille man kunne trekke for er det tynne innercoveret og manglende låtkreditering (selv om det er ganske opplagt hvem som i hovedsak er opphavsmann) - men det blir pirk når totalpakka er så bra.

Hele Norges coronakart