Berulfsens dyre vaner

Mannen bak Dyre vaner deler tips og slipsinfo.

Den mangeårige og populære programlederen Torkjell Berulfsen (61) er aktuell med fjernsynsserien «Dyre vaner» som sendes hver søndag på NRK.

Premieren forrige uke, som handlet om ekstragavante kjøretøy og framkomstmidler, samlet 514 000 seere.

Verden rundt

Berulfsen har besøkt 17 land og opplevd historisk luksus og samtidens grenseløse pengebruk på nært hold i forbindelse med innspillingen av serien.

Han besøkte blant annet India, USA, Frankrike, Italia, Spania, Belgia, England, Tyskland og Russland.

Mandag 27. september klokka 11.00 kommer han til Dagbladet.no og svarer på dine spørsmål. Send dem inn allerede i dag.

Rikfolk i fleng

I løpet av seks uker vil NRK-veteranen streife innom kjente og ukjente kapitalmennesker som har hatt et overdrevent forbruk av diamanter, gastronomisk mat og klær og moter. Han ser også på hus og hjem i et program om arkitektur, kostbar sådan. Det siste temaet i «Dyre vaner» handler om skjønnhet.

Torkjell Berulfsen har opplevd mye på sine reiser og gjennom arbeidet med å finne fakta og de gode historiene. Mye kommer ikke på skjermen, men han vet om mye sjokkerende og håreisende som folk har brukt penger på gjennom tidene.

Berulfsen er kanskje mest kjent fra NRK Radio sammen med Knut Borge. Men de siste årene har fjernsynsseerne falt for hans berettelser i programmene «Edle dråper», som handlet om alkoholens gleder og bakside. Senere kom et program i samme lest som het «Opp i røyk» og som handlet om tobakk.

Send inn dine spørsmål nå!

LUKSUSTOG:</B> I det første programmet handlet det om framkomstmidler. Da var det naturlig å reise med Orientekspressen for Torkjell Berulfsen.