Anmeldelse: Justin Bieber «Changes»

Beruset av forelskelse

Justin Biebers nye album er et 17 spor langt kjærlighetsbrev til hans kone (og snart baby mama?) Hailey Baldwin.

Foto: Universal Music
Foto: Universal Music Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Det er ikke mange årene siden Justin Bieber var på god vei mot den samme skjebnen av rusmisbruk, skandaler og offentlig sammenbrudd som har rammet flere av hans kolleger som også fikk tidlige gjennombrudd.

Heldigvis for både ham selv og oss lyttere skulle derimot en sunn porsjon Jesus og kjærlighet styre den forvillede superstjernen på rett kjøl igjen. Spesielt er det sistnevnte som utgjør rammene rundt «Changes», femtealbumet som både speiler hans personlige forandring fra gutt til ung mann, samt roen han åpenbart har funnet i ekteskapet med Hailey Baldwin.

Skiva er dessuten en etterlengtet retur til Justins første kjærlighet – den deilige, amorøse R&Ben som 25-åringens uanstrengte fløyelsstemme er skapt for. Mer voksen og selvsikker enn noensinne, tør han denne gangen å stole på egne preferanser. Selvfølgelig ikke uten en viss motstand fra et hit-avhengig mainstream-publikum som totalt misforstod skivas første smakebit «Yummy».

Formet ut ifra arven etter den ufrivillig abdiserte R&B-kongen R. Kelly, var singelen isteden en Topp20-ignorerende, deilig forsmak på det som har blitt et sammenhengende lydspor for romantikk, sengekos og evig troskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer