Beryktet narkobaron portretteres i ny Netflix-serie - nå snakker sønnen ut

- Vi tryglet ham om å slutte med drapene.

VONDE MINNER: Sebastian Marroquin er sønnen til den kaldblodige narkotikakongen Pablo Escobar, som drev tidenes største kokainimperium på 80-tallet. Gjennom Netflix nye storsatsning, «Narcos», blåses det nytt liv i oppveksten hans. Foto: Epa / NTB Scanpix
VONDE MINNER: Sebastian Marroquin er sønnen til den kaldblodige narkotikakongen Pablo Escobar, som drev tidenes største kokainimperium på 80-tallet. Gjennom Netflix nye storsatsning, «Narcos», blåses det nytt liv i oppveksten hans. Foto: Epa / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Netflix' siste storsatsing, «Narcos», har fått gode skussmål av anmelderne - og er blitt populær i rekordfart.

Serien tar for seg sanne historier fra de blodige narkokrigene i Colombia på 80-tallet. Den fryktede Pablo Escobar, mannen som drev tidenes største kokainimperium i Sør-Amerika, er selvsagt med.

I sin storhetstid satt Escobar, eller «The King of Cocaine», med makta over store deler av kokainmarkedet - noe som gjorde ham til en av verdens rikeste menn.

Den beryktede narkobaronen, som portretteres av brasilianske Wagner Moura (39), ble drept av den colombianske hæren i 1993, 44 år år gammel.

Byttet navn Escobar etterlot seg to barn, Juan Pablo og Manuela, som han fikk med kona María Victoria. Hun var bare 15 år da de giftet seg, han var 26.

Parets sønn, Juan Pablo Escobar, er i dag blitt 38 år og har byttet navn til Sebastian Marroquin.

Marroquin ble tvunget ut av landet etter farens død i 1993, og har senere tatt sterk avstand fra narkomiljøet. I dag er han bosatt i Argentina med kone og barn, og er utdannet arkitekt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer