Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Beskyldt for voldtekt - går fri

John Leslie er anklaget for voldtekt av Ulrika Jonsson og 29 andre kvinner. Men politiet finner ikke bevis.

For et drøyt år siden raste ryktene i pressen om forholdet mellom den svenske kjendisen Ulrika Jonsson og landslagstrener Sven-Göran Eriksson. Omtrent samtidig ble det også kjent at Ulrika Jonsson for mange år siden ble voldtatt av en kjent tv-produsent.

Ulrika selv nektet å offentliggjøre noe navn i forbindelse med historien. Men ryktene gikk, og i oktober glapp tv-verten Matthew Wright i Channel Five ut med navnet på den angivelige voldtektsmannen: TV-produsenten John Leslie. Leslie er et kjent navn i England, og han har tidligere vært kjæreste med Catherine Zeta-Jones.

I løpet av kort tid meldte 29 kvinner Leslie til politiet for voldtekt og overgrep. Tv-kjendisen har hele tida benektet at han har gjort noe galt.

Nå melder engelske aviser at politiet kommer til å avslutte etterforskningen mot Leslie uten å ta ut noen siktelse. Politiet finner rett og slett ikke bevis.

John Leslie er rasende over voldtektsbeskyldningene. Selv om Ulrika ikke har navngitt ham og heller ikke har kommentert saken etter at navnet hans ble kjent, planlegger han nå å la Ulrika betale når han skal renvaske seg.

Ifølge engelske aviser vil han saksøke tv-kanalen som navnga ham. Ulrika vil bli innkalt som vitne, og mens hun er under ed vil Leslies advokater spørre henne ut om hvem som voldtok henne. I denne situasjonen kan Ulrika bli tvunget til å si navnet på personen hun omtaler anonymt i biografien sin. (Dagbladet.no)

ÆRLIGHET: I oktober kom Ulrikas bok "Honest" om alt hun har opplevd. Selv har Ulrika vært nøye med ikke å navngi voldtektsmannen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media