Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Besøkte Tøyen - drømmer om Sydney

- De var interessert i hester allerede den gangen, ser jeg, sa en smilende Märtha Louise da hun åpnet verdensutstillingen «Missing Links - Alive» i Oslo i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det synes jo jeg var gøy, lo den hesteinteresserte prinsessen, og pekte på hulemaleriene bak seg.

Selv satser Märtha for fullt på ridningen framover. Allerede neste uke reiser hun utenlands for å delta i et ridestevne, og målet og drømmen er å kvalifisere seg til OL i Sydney. Det mangler ikke på oppdrag for den populære prinsessen, og hun har sagt ja til å besøke en helsekongress i Bergen til uka.

Gledet seg

I går åpnet Märtha Louise utstillingen «Missing Links - Alive» i Botanisk hage i Oslo, en utstilling som tar for seg menneskets utviklingshistorie. Den er allerede sett av 11 millioner mennesker.

- Da jeg selv lærte om uviklingshistorien på skolen, var vi ikke så heldige at vi hadde en slik utstilling. Jeg gleder meg til å se den, sa Märtha.

Fuskepels

Prinsessen stilte i svart fuskepels, smale bukser og grønn bluse da hun trosset regnværet på Tøyen i går. Hun smilte bredt da hun fikk overrakt blomster av en liten huleboer.

Märtha tilbragte én time på Tøyen i går. Bare noen timer seinere forlot hun byen.

STRÅLENDE: Märtha Louise åpnet i går en stor utstilling på Botanisk hage i Oslo.