Best: Annbjørg og Burre -verst: Tanya og D.D.E.

Fiolinist Annbjørg Lien og alpinist Hans-Petter «Burre» Buraas topper lista over årets best kledde i Norge. Duoen vant suverent med henholdsvis 46 og 45 poeng av maksimalt 50. Mer velkledd får det knapt blitt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Nei, det er ikke på listene over de best kledde vi finner menneskene med det største forbedringspotensialet, sier jurymedlem Kiki Sørum.

Det er femte gang hun er med på å utse landets best og verst kledde. Modell Live Sønju fra Elite og modellpappa Pål Vassbotn i Heartbreak er debutanter i Dagbladets motejury. Moromannen Arne Hjeltnes, nylig kåret til Årets programleder og mannen bak Årets TV-program, har en ørliten erfaring med lista fra før...

- Ja, jeg har figurert på lista over de verst kledde, jeg, humrer Hjeltnes, nettopp hjemvendt etter nattlig krepsing i Marka med turkompis Vegard Ulvang.

- Men jeg merket meg at jeg fikk ros for bunaden min. Det var visst hattene mine som trakk ned, nikker han. Uten at den tvilsomme æren ser ut til å ha gått inn på ham.

Friskus

Juryen er klart og enstemmig sjarmert av fargeklatten fra Nagano. «Burre» fridde til tilskuerne med sin knallrøde lugg samt avslappede holdning og ble en av lekenes mest profilerte deltakere. Etter OL har vi sett ham i sivil. Blant annet under utdelingen av Spellemannprisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer