Anmeldelse: Best før, TV 2

«Best før» er en komiserie du blir fysisk sliten av å se på

Lena (40) har sett sine bedre dager. Det har dessverre denne sjangeren også.

KOMISERIE: Linn Skåber er Lena i TV 2s nye komiserie, mens Christian Skolmen er eksmannen Morten, og Renate Reinsve hans nye kjæreste Anemone. Foto: TV 2
KOMISERIE: Linn Skåber er Lena i TV 2s nye komiserie, mens Christian Skolmen er eksmannen Morten, og Renate Reinsve hans nye kjæreste Anemone. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Linn Skåbers nye komiserie er av typen du blir fysisk sliten av å se på. Det kan være en god ting. Men ofte er det bare slitsomt.

«Best før» handler om Lena, som fyller førti, mister jobben i en grusom damebladredaksjon, og blir dumpet av samboeren til fordel for en purung kollega. Alt på én dag, og i én episode.

Hun har sett sine bedre dager, som tittelen antyder. Det har dessverre denne sjangeren også.

Endevender salaten

15 år etter premieren på «The Office», skal det godt gjøres å dra pinlighetshumoren til nye høyder. Skåber har forsøkt før, med «Hjerte til hjerte» i 2007, en serie som var svært vanskelig å se på uten en diger sofapute tilgjengelig. Det er de samme folka som står bak «Best før», og her skal det være så flaut at du må massere kjevemusklene etter å ha sett på. Ikke minst er det lett å gremmes av tanken på lignende ting en selv kan ha har gjort og sagt. Var det slik jeg framsto? Det er vondt, og det skal det være.

Men må det være så heseblesende? Skåbers Lena nøyer seg ikke med å tråkke i salaten. Hun hopper i den og endevender den, mens hun spyr ut upassende kommentarer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer