Best i Bodø

BODØ (Dagbladet): Hun er litt Björk og litt Sinead O'Connor. Men mest av alt er Bertine Zetlitz seg selv. Og det holder i lange baner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun har bare gitt ut ett album, men Bertine Zetlitz har allerede rukket å markere seg som en av Norges mest profilerte nye kvinnelige artister. Og midtveis i norgesturnéen skjønner vi hvorfor.

Ambisiøse Bertine Zetlitz er ikke ute etter den ene hiten. Hun har noe hun vil formidle, og ikke minst, hun har både stemme og utstråling til å bringe det videre.

Allsang i salen

Selv om det først og fremst er de popete låtene som har gjort henne kjent, åpne Bertine konserten i Bodø alene på scenen. Nedtonet og nakent. Selv om hun virket en smule nervøs, gjorde hun diamanter av gråstein på sitt eget innadvente vis. Men først da hun dro i gang sin første radiohit, «Snow On A Hot Day» ble det stemning i stua. Deretter fylte hun på med kjente låter. Mest vellykket var en direkte sløy versjon av «Apples And Diamonds», og selv om det ikke direkte tok av på Rock Caféen i Bodø, var det stor stemning blant fansen - mange av dem unge jenter som kunne tekstene på rams. Under refrenget på den smellvakre hiten «Abigail» var det tilløp til allsang foran scenen.

Norge rundt

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer