Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Best med ball?

Et spark og du er hekta!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Så står du der, da. På løkka som tolvåring. Sommerferien nærmer seg slutten og du vet at kameratene ikke akkurat har brukt de lange, varme sommerdagene til å lese seg opp på «breakdowns» og «soneforsvar».

Men én ting vet du:

Alle, absolutt alle, lar seg imponere av han som kan trikse med ballen. Han som uanstrengt lar ballen dabbe på foten en halvtime uten at den treffer det grønne gresset en eneste gang.

Nå kan du også være han fyren! <>«Kickups»

I spillet skal du holde ballen i lufta lengst mulig.

Bruk musa og klikk på ballen. Hold kula lengst mulig i lufta uten at den treffer bakken. Kompliserte fysiske prinsipp ligger sannsynligvis til grunn for spillet, ettersom ballen omtrent beveger seg slik en ball skal bevege seg. <>«kickups»

Sørg for å klare så mange som mulig. Du blir nemlig blodig fornærma hvis du ikke holder en viss standard. <>Spill spillet her!

Et spark og du er hekta. <>1002 spillGå til Dagbladet.nos nye spillsider, .

Her vil du etterhvert finne en enorm mengde online-spill, i tillegg til spillanmeldelser, spillnyheter og det meste annet som har med spill å gjøre.

TULLBALL? Tallet som står på dette bildet er ikke nødvendigvis representativt for undertegnedes evner med ballen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!