– Best uten Sean Connery

George Lucas tror det var best for den kommende «Indiana Jones»-filmen at Sean Connery ikke står på rollelisten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var i juni at det ble klart at Connery ikke ville dukke opp igjen i «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» som faren til Harrison Fords rolleskikkelse.

Nå forteller Indy-skaper George Lucas til TV Guide at Connerys rolle som Henry Jones Sr. aldri var tenkt å være mer enn en såkalt cameorolle – et kort glimt, og at han innså at det ville være utilfredsstillende for publikum.

– Jeg tror at med Sean Connerys sterke utstråling, så ville folk ha ønsket at han skulle være med hele veien, og slik fungerer bare ikke historien. Jeg tror det ville blitt en skuffelse dersom hans rolle forsvant delvis ut i filmen, sier Lucas.

Nå har de tatt Connerys påtenkte rolle og utarbeidet en helt ny karakter i filmen, heller enn å stryke den fullstendig fra manus.

– Det blir en helt annen rolleskikkelse, som man ikke er så opphengt i på noen måte, sier Lucas, som likevel røper at han snakket lenge med den nylig selvpensjonerte Sean Connery angående en innsats i den nye «Indy»-filmen.

– Han var svært fristet, og vi snakket sammen lenge. Men når det kom til stykket, så sa han bare «vel, jeg spiller golf».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer