- Betryggende å ha en lege i lokalet

Trond-Viggo Torgersen, Silya og Jens Pikenes tror folk kan miste sans og samling av deres nye samarbeid.

NYE VENNER: Trond-Viggo, Silya og Jens Pikenes står sammen på scenen. Foto: Endre Vellene / Dagbladet
NYE VENNER: Trond-Viggo, Silya og Jens Pikenes står sammen på scenen. Foto: Endre Vellene / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Under konsertene blir det ofte et emosjonelt og hormonelt kok i salen. Vi har opplevd at kvinnekroppen kommer ut av kontroll, og da er det betryggende å ha en lege i lokalet, sier Jens Pikenes, Kjetil Rolness' syngende alter ego, om valget av Trond Viggo Torgersen som gjesteartist på årets julekonserter.

- Ved å skaffe en lege som også kan synge får vi to for prisen av en og kan vi kutte et av honorarene. Slik får vi mer penger å bruke på den kvinnelige gjesteartisten, som i år er Silya Nymoen - energibombe, sjarmtroll, et fyrverkeri av farver, godt humør, listig faenskap og en innbarka profesjonalitet som gjør at selv jeg må strekke meg til mitt ytterste for ikke å bli feid av banen, sier smørsangeren.

Fra BMW til Rolls Royce Det er det 21. året at sosiologen, spaltisten og Facebook-konstabelen trekker i glinsende dress for å framføre overdådige easy listening-versjoner av kjente popmelodier for et mange ganger fullstappet Rockefeller i førjulstria.

- Jeg leste i dagspressen at Silya alltid finner seg feil mann. Da tenker jeg det er på tide at hun finner den rette. Nå påstår hun selv at hun omsider har funnet den rette, men slikt avhenger jo av horisont og hvor høyt du legger lista. Har du bare kjørt Volkswagen og Skoda er du selvfølgelig veldig fornøyd med å fått en BMW. Men jeg mener Silya fortjener en Rolls Royce, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.