Bettan og Jan Werner jublet

TØNSBERG (Dagbladet): - Jeg føler at jeg skulle vært innom en bilvaskautomat! Gjennomvåt av svette, ler Jan Werner Danielsen, og skotter «misunnelig» bort på Bettan, som ikke har så mye som ei svetteperle på overleppa. I går tok de imot Tønsbergs kraftigste applaus på denne sida av Gokstadskipet.

- Ja, vi er slitne, slitne og lykkelige, sier Elisabeth Andreassen, sekundene etter at hun og kollega Jan Werner Danielsen har gått av scenen etter premieren på «Musical Highlights» på Hotell Klubben i Tønsberg.

Sterk mikstur

Det kan bli sterk mikstur når en svensk sunnmøring og en odøling tar seg sommerjobb sammen i Vestfold.

- Ja, vi er bønder begge to, veit du. Det er ikke småtterier hva to bønder klarer å få til i by'n, ler Bettan.

- Dette er en drøm, stemmer Jan Werner i, før Bettan kaster seg om halsen på en stolt mamma. Og en like stolt pappa som begge har tatt turen til Tønsberg for å se hva jentungen har stelt i stand.

På Norgesturné

Jan Werner og Bettan satte spesielt stor pris på den enorme publikumsresponsen. Til tider trampet et fullsatt Hotell Klubben så hardt i gulvet at det var på nippet til å gi etter.

- Men får folk i resten av landet anledning til å se showet?

- Ja, dette tar vi med oss ut på veien. Dette vil vi vise alle! Nå har vi det showet vi har ønsket oss, sier Elisabeth og Jan Werner.

- Og veldig morsomt for oss at billettene går unna i hundre! Jeg har aldri hatt en slik følelse etter noe show. Dette ble helt riktig for oss. Vi vrengte sjela i kveld, slutter Bettan.