Beviset på at skjønnlitteratur er nyttig

Her er en dag i Vigdis Hjorths liv.

FORTJENT HEDER: Forfatter Vigdis Hjort fikk i forrige uke hedersprisen under Brageprisutdelingen og hennes takketale er vel verdt å bli vist fram i sin fulle bredde. Les og bli litt vis. Foto: AGNETE BRUN
FORTJENT HEDER: Forfatter Vigdis Hjort fikk i forrige uke hedersprisen under Brageprisutdelingen og hennes takketale er vel verdt å bli vist fram i sin fulle bredde. Les og bli litt vis. Foto: AGNETE BRUN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Forfatter Vigdis Hjorth fikk årets hederspris under utdelingen av Brageprisen i forrige uke. Her er hennes suverene takketale.

Det hender ikke sjelden at den skjønnlitterære forfatteren blir avkrevd regnskap. Hvor nyttig er egentlig arbeidet hennes?

At å beskjeftige seg med skjønnlitteratur er nyttig skal jeg herved bevise ved å ta utgangspunkt i en ganske alminnelig dag i en forfatters liv, nemlig mitt eget, i går, den 17. november 2014.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer