Beyoncé fortjener en Oscar-nominasjon

Men «Cadillac Records» holder ikke samme nivå

AKTUELL PÅ DVD: Beyonce Knowles spiller Etta James i Cadillac Records.
AKTUELL PÅ DVD: Beyonce Knowles spiller Etta James i Cadillac Records. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||DVD: Hadde «Cadillac Records» vært like sjelfull, heftig og fengende som musikken i den, hadde vi stått overfor en uimotståelig film. Og sjelden har jeg sett en aktør som hever seg så til de grader over omgivelsene. Beyoncé Knowles hadde absolutt fortjent en Oscar-nominasjon i klassen beste birolle. At det ikke skjedde, skyldes nok at «Cadillac Records» ikke holder høyere kvalitet.

Store navn
Regissør Martin, som også er manusansvarlig, har forsøkt å lage film om det legendariske Chicagobaserte plateselskapet Chess? historie, et selskap som var banebrytende på flere måter og hadde størrelser som Muddy Water, Chuck Berry og Etta James i stallen.

Taktfast

Men til tross for et stjernespekket ensemble, en spennende periode i amerikansk historie og store mengder bra musikk, blir dette aldri mye annet et tablåaktig overflatisk drama, hvor de eldgamle og slitte showbizklisjeene kommer taktfast på rekke og rad.

Beyoncé burde øyeblikkelig gå tilbake i studio og lage «The Etta James Story». DEN skulle jeg gjerne sett.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer