Beyoncé i «billig catfight»

Topper kinolista tross slakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det bygger opp til skikkelig catfight i Beyoncé Knowles nye film «Obsessed», som hadde premiere i USA på fredag. Filmen er Beyoncés første store ikke-syngende filmrolle, men anmelderne har ikke vært overbevist.

Den har blitt slaktet av en lang rekke store aviser. Deriblant Rolling Stone, som gir filmen og Beyoncé null stjerner og det spørsmålet «Du var så god som Etta James i «Cadillac Records», så hvorfor ødelegger du alt?».

Konstruert for catfightNew York Daily News er heller ikke nådige:

«Dessverre ser hele filmen ut til å være konstruert for å få sangeren/skuespilleren inn i en skikkelig catfight, ved å dytte en av showbusiness mest sexy underholdere inn i en forsmådd kvinne-rolle. Og selv der føles utfallet billig,» skriver de, og gir filmen kun én av fem stjerner.

New York Times er heller ikke overbevist, og bemerker dessuten at to av rollefigurene, Beyoncés mann og hennes rivalinne, ligner usmakelig mye på O.J. og Nicole Brown Simpson.

«Obsessed» handler om det vellykkede ekteparet Sharon (Beyoncé) og Derek Charles (Idris Elba), som nettopp har flyttet inn i et nytt hus sammen med sin lille sønn. Han gjør det svært bra på jobben, og alt er fryd og gammen inntil kontoret hans får en ny vikar. Hun heter Lisa, og blir etter hvert besatt å forføre Derek. Det går mot et skikkelig sammenstøt mellom den trofaste, men hardtslående kona og den noe psykopatiske vikaren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.