- Beyoncé kan smile og riste på rumpa. Trolig med hemoroider og tannpine.

Ekstra Bladet fortsetter å slakte.

- POP FOR DØVE: Beyoncé klarte ikke å forhekse Ekstra Bladets anmelder i går kveld. Foto: Stella Pictures
- POP FOR DØVE: Beyoncé klarte ikke å forhekse Ekstra Bladets anmelder i går kveld. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Superstjerna Beyoncé Knowles er for øyeblikket på sin «Mrs. Carter»-verdensturné og i går hadde hun konsert i Danmark.

I kveld spiller hun på Telenor Arena i Bærum, men hennes konsert i København i går imponerte ikke danske Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo.

- Pop for døve Konserten hennes i går kveld beskriver Treo som «pop for døve», før han fortsetter:

«Kan det bli verre? Ja, en tolkning av «I Will Always Love You", hørtes ut som en død feide mellom Celine Dion og Mariah Carey. Men riste på rumpa og smile kan hun. Trolig med hemoroider og tannpine».

Det virker ikke som noen av de internasjonele superstjerne klarer å trollbinde Ekstra Bladets anmelder. I løpet av de siste månedene har noen av de største tenåringsidolene besøkt Skandinavia, men de fleste har blitt slaktet.

Da Justin Bieber gjestet Danmark tidligere i år ble han kalt en «ynkelig tøsedræng» og fikk terningkast en etter konserten hans på Parken. Treo skrev også:

«Justin Bieber er omtrent like virkelig som julenissen, bare ikke vært å tro»

Mann (44), bedre kjent som Bård Tufte Johansen, som anmeldte Justin Bieber for Dagbladet, trillet derimot en 5-er på Biebers konsert i Bærum og oppsummerte med:

«Bruk av lift, flatskjerm, truck og musikere som overgår «Beat for Beat»-bandet sikrer en klar 5-er!»

- Bedre enn Justin Bieber Også da det populære boybandet One Direction hadde konsert i Danmark, ble heller ikke Treo imponert. De fikk to stjerner av seks mulige.

I anmeldelsen skrev han blant annet: «Det London-baserte boybandet er poppens svar på Kinder melkesjokolade, og sangene deres er selvstendig næringsdrivende på nivå med en pomfritt fra McDonald's»

Det eneste som var bra med deres konsert var at de var bedre enn verdensstjerna Justin Bieber, mente Treo.