SPORTY: Beyoncé sto for pauseunderholdningen under nattas Super Bowl sammen resten av jentene i Destiny's Child. Foto: NTB Scanpix
SPORTY: Beyoncé sto for pauseunderholdningen under nattas Super Bowl sammen resten av jentene i Destiny's Child. Foto: NTB ScanpixVis mer

Beyoncé kommer til Norge etter å ha sunget i Super Bowl-pausen

Nøyaktig ett år etter at ektemannen spilte på samme sted.

(Dagbladet): I mai i fjor holdt Jay-Z og Kanye West «Watch the Throne»-hoff i Oslo.

Nå er det imidlertid Jay-Zs bedre halvdel Beyoncés tur til å besøke Telenor Arena, nøyaktig ett år etterpå, den 28. mai.

Det bekrefter arrangøren Live Nation overfor Dagbladet.

Turnéen, som har fått navnet «The Mrs. Carter Show World Tour», ble offentliggjort etter at Beyoncé opptrådte i pausen av Super Bowl i natt. Der gjenforente hun også Destiny's Child - om ikke annet for denne anledningen.

Billettene legges ut for salg mandag 11. februar klokka 9.

Så kan man jo satse på at det blir livesynging ute ved Fornebu til våren.

For på en pressekonferanse i forkant av Super Bowl i New Orleans sist torsdag, bekreftet stjerna ryktene om at hun hadde mimet nasjonalsangen under Barack Obamas innsettelsesseremoni. Så kuppet hun like greit hele pressekonferansen da hun begynte å synge foran pressen, uten akkompagnement.

- Vel, jeg er en perfeksjonist. Og jeg øver til føttene mine blør. Og jeg hadde ikke tid til å øve med orkesteret. Det var et direktesendt tv-show og et veldig viktig og følelsesladet øyeblikk for meg - et av mine stolteste øyeblikk. Og på grunn av været, forsinkelser og manglende grundig lydsjekk, følte jeg meg ikke komfortabel ved å ta sjansen., forklarte hun.

Det har gått rykter om Beyoncés verdensturné helt siden Live Nations avdeling i Storbritannia lekket et upublisert konsertpromobilde like før helga.

Sist gang Beyoncé la ut på turné var i 2009, da hun spilte inn over 650 millioner kroner.

Snart er hun også klar med sitt femte album, som etter sigende skal være klart i april, der hun har jobbet med folk som Justin Timberlake, Hit-Boy, Kanye West, The-Dream og Timbaland.

Beyoncé er imidlertid ikke den eneste i Knowles-familien som kommer til Oslo det neste halve året. Søstera Solange ble tidligere i år bekreftet til Øyafestivalen i august.