MUSIKK I FILMEN?:  Superstjerna Beyoncé la ut en filmsnutt fra den kommende filmen «Fifty Shades of Grey», og hintet dermed om at hun bidrat til soundtracket i filmen. Foto: Stella Pictures
MUSIKK I FILMEN?: Superstjerna Beyoncé la ut en filmsnutt fra den kommende filmen «Fifty Shades of Grey», og hintet dermed om at hun bidrat til soundtracket i filmen. Foto: Stella PicturesVis mer

Beyoncé la ut trailer til Fifty Shades of Grey

Fire dager før den offisielle traileren slippes.

(Dagbladet): Etter at det erotiske bokfenomenet «Fifty Shades of Grey» tok verden med storm, ble det raskt snakk om en mulig filmatisering.

Universal Pictures sikret seg filmrettighetene, og nå har filmen basert på de kjente bøkene planlagt premiere 14. februar 2015.

Slapp trailer Den offisielle traileren skal ifølge Hollywood Reporter ikke slippes før på torsdag, men nå har superstjerna Beyoncé likevel delt en liten smakebit på sin Instagram-profil.

I videoen hører vi nettopp Beyoncés stemme i en tungpustet, sakte versjon av hennes egen hitlåt «Crazy in love».

Hun gir dermed solide hint om at hun vil dukke opp på soundtracket til filmen.

Triologi Det er skuespillerne Jamie Dornan og Dakota Johnson som skal spille de to hovedkarakterene fra boka, «Christian Grey» og «Anastastia Steele».

Filmatiseringa planlegges som en trilogi og produseres av de samme folka som produserte Facebook-filmen «The Social Network», der Dakota Johnson hadde en rolle.