Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Beyoncé skaper spekulasjoner med mystisk video

Popartisten lover «verdenspremiere-begivenhet».

INNOVATIV: Beyoncé er kjent for å være innovativ, og var blant annet tidlig ute med konseptet «overraskende albumslipp», da hun plutselig slapp plate over natta i 2013. Nå er et nytt prosjekt på gang, som spekuleres i å være en «albumfilm». Foto: NTB Scanpix
INNOVATIV: Beyoncé er kjent for å være innovativ, og var blant annet tidlig ute med konseptet «overraskende albumslipp», da hun plutselig slapp plate over natta i 2013. Nå er et nytt prosjekt på gang, som spekuleres i å være en «albumfilm». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Beyoncé går ikke av veien for å kjøre på med sine prosjekter.

Få dager etter at hun lanserte kleslinja Ivy Park, som ifølge BBC førte til så stor pågang at Topshops hjemmeside kræsja, er 34-åringen klar med noe nytt.

Men enn så lenge er det få som har grep om nøyaktig hva det er hun skal lansere neste lørdag.

HBO-samarbeid I går publiserte Beyoncé en mystisk video på sin Instagram-profil. Videoen viser en kvinne ikledd pelsjakke som lener seg mot en bil, mens artistens stemme stiller spørsmålet «What am I gonna do love, what am I gonna do?».

#LEMONADE 4.23  9PM ET | 6PM PT | HBO

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on


Mye tyder på at kvinnen er Beyoncé selv, men man får ikke se ansiktet i den korte videosnutten.

Videoen avsluttes med ordene «Lemonade» og «Verdenspremiere-begivenhet», samt tidspunkt, dato - og logoen til TV-selskapet HBO.

Sistnevnte har produsert populære TV-serier som «Game of Thrones», «Sex og singelliv» og «Sopranos».


Beyoncé har ifølge Variety jobbet med HBO tidligere, da med konsert-video og dokumentar. Hva samarbeidet består i denne gang er imidlertid vanskelig å tyde.

Selskapet har heller ikke ønsket å kommentere saken, skriver Variety.

Albumfilm? Internett nøler dog ikke i å spekulere.

Sladderbloggen Perez Hilton skriver at det lenge har florert rykter om at superstjerna skaper en «albumfilm», noe HBO-samarbeidet kan vise seg å være.


Fansen på sin side har publisert digitale jubelbrøl over at Beyoncé kommer med «noe nytt», jamfør Buzzfeeds oversikt over de morsomste Twitter-meldingene om artistens kunngjøring.

Beyoncé legger ut på verdensturné 27. april. Turneen er oppkalt etter singelen «Formation», som ble omdiskutert da artisten framførte den under Super Bowl i februar.

Les «Vers»-kommentar om «Formation» her.
 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart