Beyoncé synger om heis-skandalen

Legger ut «Flawless» -remiks med Nicki Minaj.

SAMMEN MED SCENEN: Pop- og rap-verdens mest berømte ektepar, Beyoncé og JAY Z på samme scene under «On the Run tour», her fra Safeco Field i Seattle  20. juli. Foto: Mason Poole/Invision for Parkwood Entertainment/AP Images
SAMMEN MED SCENEN: Pop- og rap-verdens mest berømte ektepar, Beyoncé og JAY Z på samme scene under «On the Run tour», her fra Safeco Field i Seattle 20. juli. Foto: Mason Poole/Invision for Parkwood Entertainment/AP ImagesVis mer

Seint lørdag kveld slapp Beyoncé en remiks av låta «Flawless» featuring Nicki Minaj, skriver Huffingtonpost i underholdningsseksjonen.

Remiksen ble lansert på Beyoncé's websidee, og artisten kommenterer her den mye omtalte Jay Z/ Solange heis-skandalen

«Of course sometimes shit goes down when there's a billion dollars on an elevator» og «Minaj declares herself the queen of rap, slaying with Queen Bey», heter det.

Artisten forsøker tydeligvis å begrave stridsøksen for hun har også en tekstlinje der hun sier at hennes søster lærte henne å si hva hun mener/ min mann får meg til å kjenne meg så innmari vakker.

Beyonce och Jay Z har i dag sin andre konsert i Los Angeles under USA-turneen. Nyheten dukket opp på nettsiden Flawless.Beyonce.com.

Heis-episoden En uventet video av rapperen Jay Z (44) og Beyoncés søster, Solange Knowles (27) gikk plutselig som en farsott på internett, og i sosiale medier i begynnelsen av mai.

NY REMIKS: Med Nicki Minaj, presentert på hjemmesiden til superstjernen.
NY REMIKS: Med Nicki Minaj, presentert på hjemmesiden til superstjernen. Vis mer

TMZ var først ute med å legge ut en video med episoden som skal ha funnet sted i en heis under MET-gallaen i New York 5. mai, der Solange altså angriper, slår og sparker Beyoncés ektemann Jay ZS (44).

Klippet viser Jay Z, Solange og en sikkerhetsvakt.

Da Solange begynner å sparke rapperen gjentatte ganger, prøver sikkerhetsvakten å holde henne tilbake. Jay Z prøver å ta tak i beina til sin kones søster, men hun rekker likevel å få inn flere spark mot svogeren. 

-Stå sammen som familie Først kommenterte verken Knowles-søstrene eller Jay Z saken, men popstjerna Beyoncé (32) la ut fire bilder av seg selv og lillesøsteren på sin Instagram-konto. Bildene viser søstrene hvor de smiler, klemmer hverandre og danser.  

I en pressemelding til The Associated Press meldte så Knowles-familien at Jay Z og Solange er forsonet etter at de begge har bedt om tilgivelse for sin oppførsel. «Etter overvåkingsvideoen fra heisen, hvor den uheldige hendelsen fant sted, ble offentliggjort har mange spekulert i årsaken på sosiale medier. Det viktigste er at vår familie nå har jobbet seg ut av konflikten og kommet seg videre.»

Både Solange og Jay Z skal ha tatt sin del av ansvaret for konflikten og nå blitt venner igjen.

«Nå vil de komme seg videre etter krangelen og stå sammen som familie».

Mange rykter Superparet giftet seg i 2008 og har vært sammen i 12 år, men den siste tiden har amerikanske medier spekulert om ekteskapstrøbbel og at det nå går mot slutten for paret.

MED PÅ REMIKSEN: Nicki Minaj. Foto: AP Photo/Matt Rourke
MED PÅ REMIKSEN: Nicki Minaj. Foto: AP Photo/Matt Rourke Vis mer

Den amerikanske R & B-artisten og rapperen er i sommer på en ekstremt påkostet fellesturné i USA og står altså sammen på scenen. Under konsertene har paret vært sjenerøse med å by på seg selv, ikke bare med å levere 42 sanger, inkludert en rekke hits, men også med å spille av personlige bryllupsbilder i bakgrunnen på scenen.

UROKRÅKA: Solange Knowles var tydeligvis rasende på svogeren. AFP PHOTO / Timothy  A. CLARY
UROKRÅKA: Solange Knowles var tydeligvis rasende på svogeren. AFP PHOTO / Timothy A. CLARY Vis mer