Beyoncé viste Justin Biebers «mugshot» på storskjerm

- Selv de største kan falle.

UTE PÅ TURNÉ:  Jay-Z og Beyoncé er i gang med sin fellesturné. Her står de på scenen i Cincinnati i går. Foto: NTB Scanpix / Robin Harper AP Images
UTE PÅ TURNÉ: Jay-Z og Beyoncé er i gang med sin fellesturné. Her står de på scenen i Cincinnati i går. Foto: NTB Scanpix / Robin Harper AP Images Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stjerneparet Beyoncé og Jay-Z sparket nylig i gang sin fellesturné «On The Run», og første konsert var i Miami den 25. juni. I går spilte artistparet i Cincinnati.

På Twitter er det spesielt én del av konserten som blir hyppig diskutert blant fansen, nemlig at det i løpet av Jay-Zs hitlåt «Izzo (H.O.V.A.)» blir vist en rekke såkalte «mugshots» av flere kjendiser på storskjermene.

Bieber-bilde Blant dem er det et bilde fra da Justin Bieber ble arrestert for å ha kjørt bil under påvirkning av marihuana, alkohol og reseptbelagte piller.

Da bildet av Bieber dukket opp på skjermen skal angivelig Beyoncé ha sagt: «Selv de største kan falle», med henvisning til Bieber. Det skriver flere amerikanske medier, deriblant Daily Mail.

På skjermene var det også «mugshots» av Tupac, P. Diddy, 50 Cent, Robert Downey Jr, Russell Brand og faktisk også av Jay-Z selv, men det er bildet og kommentaren om Bieber som har fyrt opp fansen.

Fornærmelse? På Twitter skriver flere at det var unødvendig å fornærme Bieber i en tøff tid.

Bieber har ikke selv kommentert opptrinnet, men han har retweetet følgende melding på sin Twitter-side:

«Justin's mugshot dukket opp på Beyoncé og Jay Zs «On the Run Tour». Lurer på om han er begeistret. LOL.»


Foreløpig er det ikke kjent om Beyoncé og Jay-Z vil legge turen innom Norge på sin turné. Paris er det eneste stoppestedet utenfor USA per dags dato.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer