Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Beyonce ga tidenes julegave til fansen

Sjokkerte alle.

 NYTT ALBUM:  Beyonce er ute med nytt album - som ingen visste om. Med gjesteartister som Jay-Z, Frank Ocean og Drake. Foto: NTB Scanpix
NYTT ALBUM: Beyonce er ute med nytt album - som ingen visste om. Med gjesteartister som Jay-Z, Frank Ocean og Drake. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I dag tidlig ble det kjent at superstjerna Beyonce har sluppet et nytt album - som ingen visste om.

I disse dager er det vanlig at album promoteres lenge før det offisielt kommer ut, og det er vanlig å tease med en eller flere singler før albumet slippes.

Nytt album Beyonce valgte imidlertid å overraske alle. Lenge har det svirret rykter om et mulig nytt album fra stjerna, og i dag ble albumet sluppet på iTunes uten forvarsel. 

Albumet har fått tittelen «Beyonce» og inneholder 14 låter med tilhørende video til alle låtene. Store stjerner som Drake, Frank Ocean og ektemannen Jay-Z er også gjesteartister på plata.

I tillegg er den snart to år gamle datteren Blue Ivy med på en av låtene.

Hvordan Beyonce har klart å holde på en slik hemmelighet er fortsatt et mysterium, men i en pressemelding forklarer stjerna hensikten med å slippe albumet på denne måten.

- Jeg ville ikke slippe plata på samme måte som før. Det er kjedelig. På denne måten kan jeg snakke mer direkte til fansen, for det er ofte så mye som kommer i mellom musikken, artisten og fansen. Jeg følte at jeg ikke ville gi noen beskjed om når albumet mitt skulle komme ut. Jeg ville at det skulle komme ut når det var ferdig og fra meg til fansen, skriver hun, ifølge Huffington Post.

Ifølge pressemeldingen skal albumet ha blitt spilt inn for over et år siden, rundt sommertider i Hamptons.

- Jeg har bare lyst til å gi albumet til dem jeg elsker og respekterer og jeg håper de føler det samme som jeg gjorde da jeg spilte det inn, sier hun.

- Takk for julegaven Og fansen responderer på Twitter. I dag har lykkemeldinger og Beyonce-hyllester florert på det sosiale mediet.

«Takk for den tidlige julegaven, Beyonce», «WOW» og «Jeg elsker Beyonce», skriver fansen på Twitter.


   


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media