Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Beyond the Sea

DVD: Før Joaquin Phoenix\' oppsiktsvekkende framstilling av Johnny Cash i «Walk the Line», la Kevin Spacey hjerte og sjel inn i historien om en av populærmusikkens mer glemte figurer, Walden Robert Cassotto, bedre kjent som Bobby Darin - crooner, ektemannen til skuespilleren Sandra Dee og komponist av protestsangen «Simple Song of Freedom». I en bakomfilm forteller Spacey at Darin har vært en lidenskap for ham siden barndommen. Han gjør en strålende framstilling av denne hjertesyke og tidlig døde stjernen, og har et varmt blikk for hans tragedie, både privat og kommersielt. Imponerende nok synger han også alle sangene selv. Styrken i filmen er framstillingen av hvordan den politisk bevisste Darin vender sine tap til seire. Spacey har valgt en fortellerform som bare delvis er vellykket, og filmen er litt lang. Men et ærlig forsøk på å hedre en spennende skjebne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling