Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bieber: Jeg pensjonerer meg - det er offisiellt.

Superstjerne med julesjokk til fansen.

TREKKER SEG TILBAKE? I fjor gikk Justin Biebers "I Believe Tour" sin seiersgang verden over. Nå går stjerna langt i å bekrefte at det ikke blir flere slike turneer. Foto: Scanpix/(AP Photo/Gero Breloer
TREKKER SEG TILBAKE? I fjor gikk Justin Biebers "I Believe Tour" sin seiersgang verden over. Nå går stjerna langt i å bekrefte at det ikke blir flere slike turneer. Foto: Scanpix/(AP Photo/Gero Breloer Vis mer

(Dagbladet): Det var ikke så mange som tok det så seriøst da Justin Bieber like før jul hevdet i et amerikansk radiointervju at han legger artistkarrieren på hylla.

Den 19 år gamle superstjerna har jo akkurat gitt ut ny plate (som til alt overmål hylles av kritikerne), er nok en gang filmaktuell, og hans mektige manager Scooter Braun var kjapt ute og beroliget millioner av beliebers med at det bare er snakk om en liten pause fra rampelyset.

Men 1. juledag grep Justin telefonen og gjentok på Twitter at han vil gi seg: «Mine kjære beliebere. Jeg pensjonerer meg - offisielt.»

Deretter kom det som kanskje kan være en forklaring på at Bieber har mista lysten på å fortsette som sanger - sammen med en tåkelegging av hele saken:


«Media sier mye om meg. De dikter opp løgner og vil at jeg skal mislykkes. Men jeg forlater dere aldri, for det å være en belieber er en livsstil.»

Dermed er det fortsatt rimelig i det blå hvorvidt Bieber virkelig vil la sin siste skive være svanesangen - eller, hvis det bare dreier seg om en pause fra artistlivet, hvor lenge denne vil vare.

19-åringen som allerede har flere år på baken som en av verdens mest ettertraktede ungpikeidoler, har det siste året flere ganger opplevd å skape mindre hyggelige overskrifter.

Han har blitt avbildet på vei ut fra et bordell, fått kjeft for å vanære det argentinske flagget og skylder tyske myndigheter 70 000 kroner for å ha prøvd å smugle apen sin inn i landet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media